9 липня 2022 11:47
Обіцяв написати відгук, і от пишу )
Хотів би поділитися враженнями від процесу рекрутингу та технічних співбесід на позицію PHP Developer. Одразу скажу, що це мій досвід під конкретний проект і можливо в когось він буде відрізнятись.
Рекрутниг
Окреме дякую @ Yevheniia Svishchova за супровід і відповіді на всі питання на всіх етапах. Своєчасна комунікація та надання зворотнього зв’язку.
Технічна частина(2-3 етапи)
Тут хочу так само гречно подякувати @ Yurii ilchenko за 2 години приємного спілкування ( хоча планували півтори ) :) Питання були структуровані та по справі. Якщо щось згадати не міг, то давали підказку або якесь запитання яке могло б дати відповідь на попереднє питання. Загалом все було по справі.
Була також співбесіда з клієнтом на англійській і так само трохи технічна частина. Крім того, що треба було розповісти майже те саме, що і на попередній співбесіді, але інша частина цього етапу була так само цікавою.
На останній live coding етап вже не доплентався через зазначені мною причини )
Загалом, від майже всіх етапів які я пройшов скалился приємні враження. Так само як і від спілкування. Тому, рекомендую хочаб раз спробувати, а як не вийде, то отримаєте корисний досвід )