2 лютого 2022 19:10
Проходив не так давно співбесіду. Не отримамав жодного фідбеку після технічної співбесіди. Сьогодні на пошту впало прохання лишити фідбек по процесу інтервʼю. Не памʼятаю, коли я надавав дозвіл використовувати свою пошту для спаму. Фідбек у мене негативний, компанія відтепер у моєму особистому чорному списку.
Ярославе, дякуємо, що повідомили нас про вашу ситуацію та нам щиро шкода, що ви не отримали свій фідбек! Ми високо цінуємо культуру зворотнього зв’язку та впевнені, що сталася прикра помилка.
У роботі з персональними даними ми діємо згідно з чинним законодавством та використовуємо надані вами контактні дані виключно у рекрутмент процесі, частиною якого також є фідбек форма після інтерв’ю. Наші опитування є добровільними та допомагають нам змінюватися на краще, тож ми щиро вітаємо будь-який відгук.
Ми докладаємо максимум зусиль і робимо усе можливе, щоб наші процеси були прозорими, комфортними для всіх та швидкими з нашого боку. Дуже шкода, що ваш досвід спілкування з нами викликав у вас негативні враження. Сподіваємось, у нас буде можливість змінити це у майбутньому. :)
Бажаємо вам професійного розвитку та успіху!