Gismart

Київ, Варшава (Польща), Лондон (Велика Британія)

5 червня 12:18

Diana Petriuk, Costumer Service Specialist в Gismart

Працюю в компанії вже пів року, і за цей час у мене склалися лише позитивні враження.
Ще на етапі рекрутингу я відчула дуже людський та професійний підхід. Після кожного етапу співбесіди я отримувала зрозумілий і конструктивний зворотний зв’язок. Окрема подяка HR-менеджерці Альоні, яка завжди була на зв’язку, допомагала з усіма питаннями та створила дуже приємне враження про компанію ще до початку роботи.
Онбординг був насиченим і цікавим. Було багато нової інформації та викликів, але завдяки підтримці команди адаптація пройшла значно легше. Особливо хочу відзначити Knowledge Team — це справді професійні люди, які вкладають багато часу та зусиль у навчання нових співробітників і завжди готові допомогти.
Також дуже подобається, що компанія дбає про співробітників не лише в робочих питаннях. Регулярно проводяться цікаві заходи та активності. Особисто я дуже зраділа, коли до наших активностей додали заняття йогою. Це справді допомагає розслабитися, переключитися та відновити сили після робочого дня.
Приємним бонусом є компенсація медичного страхування, занять спортом та курсів англійської мови. Для мене це важливо, тому що компанія підтримує не лише професійний розвиток, а й допомагає піклуватися про себе та продовжувати навчатися.
Єдиний «мінус», який мені вдалося знайти за ці пів року, — це те, що корпоративні обіди поки що не телепортуються до співробітників, які працюють з дому. 😄Хто знає, можливо, це стало б ще одним корпоративним бонусом мрії для remote-працівників.