Gismart

Київ, Варшава (Польща), Лондон (Велика Британія)

6 квітня 2022 2:25

Lena Zaretska, Motion Designer в Amazing Apps

Мені написала в лінкдін Talent Acquisition Manager Вікторія. Майже відразу ми мали невеличку бесіду в гугл міт, тому що я була невпевнена щодо подачі свого резюме по запропонованій Вікторією вакансії. Вона багато розповіла про компанію, про те, що робить відділ, у який потрібен спеціаліст, розповіла про обов’язки на цій роботі, але по бенефітам і зарплатні нічого. Я надіялася про це почути на повноцінній співбесіді з членом команди. Я отримала хороший фідбек по тестовому, це +. На співбесіді з членом команди і Вікторією мені детальніше розповіли про вакансію і обов’язки, я спитала по максимуму питання щодо процесу роботи, колективу і взагалі воркфлоу в надії що ми перейдемо до питань організаційних, але знову ж таки, я взагалі нічого не почула про те, як виплачують зарплатню, чи потрібен ФОП, чи є якісь бенефіти, відпустка, сік лів тощо. Абсолютно нічого. В цілому на двох співбесідах я лишень почула про те, як класно у них працювати. Про мої побажання по фінансовій винагороді Вікторія мене лише спитала в переписці, до речі, на моє питання по зарплатній вилці сказала, що чітких рамок немає... ну ладно. Відповідь я чекала десь два тижні, але Вікторія мене попередила про те, що мені повідомлять її пізніше, ніж мали. Це було буквально перед початком повномасштабної війни, я не знаю, що сталося з білоруським офісом компанії, бо команда і сама Вікторія була з Білорусі, правда вже і нецікаво. В цілому для мене це негативний досвід.

Підтримали:  Viktoria Stellini Viktor Bushykov

Олена, дякуємо тобі за такий розгорнутий відгук про нашу компанію і про процес співбесіди.
Ми були дуже раді з тобою познайомитись та поспілкуватися. Нам дуже шкода, що в тебе залишились негативні враження після нашого знайомства.
Дякуємо тобі за приділений час та зворотний зв‘язок щодо нашого первинного інтерв‘ю — твій фідбек буде корисним на майбутнє для підвищення якості проведення зустрічей з кандидатами.
Ми щиро раді, що ти не посоромилася поділитися своїми враженнями. Будемо раді взяти до уваги твої зауваження.
Gismart — це міжнародна компанія з головним офісом у Лондоні та командою, що знаходиться та працює по всій Європі та за її межами. Наразі ми також розглядаємо можливість відкриття нових офісів в інших локаціях.
Ще раз дякую за твій відгук і будемо раді підтримувати з тобою зв’язок на майбутню перспективу!

Gismart Team