24 квітня 2023 17:33
Проходила співбесіду на позицію БА, спілкувалася з HR Ігорем. Трошки не звичним був той факт, що співбесіда з HR тривала годину. Були питання, які абсолютно не пов’язані зі мною, як спеціалістом. Так, це трошки знімає напругу співбесіди, але нащо це? Ця інформація не допоможе ні мені, як шукачу, ні компанії.
Але що мене возмутило найбільше, так це те, що HR не надав ніякого фідбеку щодо подальшої співпраці.
Так, я пройшла тех.завдання, мені надали по ньому фідбек зі словами: «Це дуже хороший результат і я повідомлю до кінця цього тижня про наші наступні кроки.» (це була середа). В понеділок наступного тижня я поставила питання: «Хотіла дізнатися, коли можна буде отримати якусь інформацію щодо подальших кроків нашої співпраці?», відповідь на яке була «Нажаль ще не маю плану дій стосовно тех інтерв’ю, ще узгоджується із замовником. В межах наступних кількох днів це питання вирішиться і я повідомлю. Перепрошую за затримку.». Пройшов ще тиждень, і вже в наступний понеділок я знову поцікавилася, чи є якась інформація. На що відповідь мені не надали.
Я прошу компанію звернути увагу на те, що HR зробив дуже не професійний вчинок, адже спеціаліст має вміти повідомити і про гарні новини, і про відмову.