Працювала в компанії майже 2 роки на позиції HR Generalist. З того, що подобалося це швидкість будування та затвердження процесів, адже одна з політик компанії в тому, щоб спростити бюрократичні етапи та при цьому працювати максимально ефективно. Взаємовідносини між керівником та співробітниками будувалися на довірі та чесності, що і допомагало впроваджувати «family style» відносини в команді. GetProspect має свою місію, бачення та цінності і протягом своєї роботи в компанії я неодноразово помічала їх дотримання. Роботу комфортним робило те, що був гнучкий графік та можливості ремоуту, адже керівництво завжди орієнтується на результати та досягнення співробітників. Можу додати, що всі етапи рекрутингу проходять дуже оперативно та без зайвих ускладнень, з наданням фідбеку кандидату.
Було приємно бути частиною команди, вважаю що працювала із справжніми професіоналами своєї справи. Бажаю успіхів та розвитку компанії та співробітникам.

Підтримали: Dima Shulga

Працюю в компанії майже рік і жодним чином не шкодую про це.

Позитивне враження почалось безпосередньо з процесу рекрутингу. Замість 200 етапів співбесід та 300 тестів що закінчуються битвою з драконом в лабіринті отримав чітко організований процес з 2 співбесід та тестового завдання. І питання прийняття на роботу було вирішено менше ніж за тиждень. Що є недосяжним показником для більшості роботодавців. Інформація про компанію та вакансію була повною, детальною, без води. Швидко, професіонально.

Процес онбордінгу був раціонально організований і впродовж випробного періоду необхідна інформація та правила роботи була отримана. В подальшому робота теж була комфортною і завжди була можливість звернутись за допомогою в складних ситуаціях.

В мене є чітке розуміння та рамки моїх робочих обовʼязків, однак разом з тим компанія пропонує нові та цікаві задачі, які іноді надають відчуття здорового виклику та азарту. Тож не можу назвати роботу хаотичною чи незрозумілою, але і не можу охарактеризувати її як нудну чи монотонну. Тут є здоровий баланс.

Коллектив злагоджений і всі процеси налагоджені. Вперше бачу таку синергію в ремоут команді. І сподіваюсь що матиму можливість працювати в ремоут або гібридному форматі і після перемоги. Всі є достойними спеціалістами своєї справи.

Графік зручний, оплата справедлива. Є регулярні perfomance review які є досить обʼєктивними. Робочі моменти організовані за допомогою WFO системи що є дуже зручним для планування розкладу, відпусток, лікарняних і для доступу до цієї інформації без excel табличок чи безкінечних переписок.

10/10
Would work again

Підтримали: MarinaPavel Pustovit

В период поиска работы я провел большое количество собеседований с разными компаниями. Всегда обращал внимание на профиль компании, отзывы и первый контакт с HR.
В GetProspect я получил рекомендацию от коллеги и был приятно удивлен как быстро со мной связались и назначили первый скрининг.
За время поиска работы я слышал много презентаций компаний от HR, но в данном случае я был приятно удивлен, тк от HR Марины я получил краткую, четкую информацию, без воды и преувеличений. Ответы на мои вопросы были в полном объеме, с примерами и цифрами.
Также я услышал полное понимание бизнес составляющей продукта и стратегии на текущий год в нынешних реалиях.
Скрининг проходил в очень комфортной обстановке с обсуждением предыдущего опыта, работы в команде, ценностей итд. По итогу общения я сразу получил открытую обратную связь и в течении часа дату интервью с СЕО.
Вопросы которые возникали от первого контакта до момента получения job offer закрывались или сразу же или в течении часа. Такой скорости и профессионализма от работы HR я не видел ранее и был приятно удивлен.
После старта работы в компании я прошел онбординг и период адаптации с постоянной поддержкой и такими же оперативными ответами и решениями по настройке процесса.

Пишу отзыв для того, чтобы потенциальные кандидаты могли быть уверенными, что в GetProspect процессы и работа с персоналом выстроена на высшем уровне и вы будете приятно удивлены рекрутинговыми процессами.

Підтримали: Artem KravetsMarinaDaria Inskaya

У компанії працюю понад рік. Комфортним роботу робить те, що тут зібралася команда людей, які «горять» своєю роботою. Цікавий проект, який дає можливості для розвитку та професійного зростання. В інших проектах, з якими я працювала, основною проблемою завжди було затвердження бюджетів на SEO. У GetProspect цей процес не відбирає ні сил ні часу.
Зручний графік та комфортні умови.

Підтримали: Artem KravetsMarina

В компании около полугода. Основное, что нравится и, в какой-то мере удерживает в компании, — то, что здесь собрались профессионалы своего дела, у которых есть чему поучиться. Это же является причиной того, что процессы отлажены (или стремятся к этому), что позволяет делать мою работу лучше и развиваться.

Підтримали: Artem KravetsMarina