29 грудня 2020 15:16
Працювала в GetCode протягом 5 років з перервою на декрет ( підчас декрету мала часткову зайнятість) і дуже задоволена досвідом роботи в цій компанії :)
Дуже подобається в компанії лояльність керівництва, оскільки ти можеш сам вирішувати зручний час та місце для роботи, фокус на результат роботи,а не на висиджування
Або навіть змінити вектор руху без зміни компанії, що особливо актуально для молодих спеціалістів, які ще не остаточно визначились з тим в якому напрямку їм цікаво розвиватись.
Також великим плюсом є дружна команда, можна завжди запитати поради та навчитись чомусь у своїх колег. В компанії ніякого тиску і примусу, тільки взаємоповага та взаєморозуміння :)
З такою командою приємно не тільки працювати, але і відпочивати, пожити місяць на Шрі Ланці, сходити в похід в гори, просто виїхати за місто або сходити в квест кімнату. З теплотою згадую всі наші корпоративи та поїздки :)
Дуже вдачна GetCode за цей час та досвід:)