GetCode — це більш ніж просто компанія. Це родина.
Пропрацював 5 років, і спробував себе у самих різних сферах. Від QA до Project Manager.
Гліб — СЕО компанії завжди бачить потенціал у своїй команді та дає можливість їм розкритися у повній мірі. У GetCode дуже цінують ініціативність, коммунікацію та відданість цінностям компанії.
Команда — супер. Всі завжди готові вислухати та допомогти. Про особисті питання теж завжди дбають, тому не треба хвилюватися, що про тебе забули, або всім взагалі все рівно, що з тобою відбувається.
Усі корпоративи, воркейшени на вищому рівні. Можливість працювати на Шрі-Ланці, відвідати Грузію, та подорожувати Україною — це те, що можна робити усією командою.
Є можливість займатися англійською та отримати доступ до різних курсів, які особливо будут корисними для розробників.
Кожен вибирає для себе, звідки і як йому працювати. Компанія дає можливість працювати як повністю віддалено, так і у затишному офісі у Києві. Також великим плюсом є гнучкий графік, та лояльність команди та клієнтів.
З приводу лояльності — тебе завжди почують і твоя думка важлива. Нема різниці, чи це вирішення питань в команді, чи якість робочі моменті або ж персональні питання.
Сам же я прийшов сюди студентом і вчився айті магії с нуля та без досвіду. Всього навчили, все показали, дали можливості розкрити себе та робити круті штуки на проектах та в команді!
Дякую GetCode та всій її команді та персонально Глібу за все, що вони для мене зробили за ці 5 років.
Пропрацював в компанії більше
Компанія невелика, відчувається якась сімейна атмосфера і немає ніякої бюрократії. Керівництво адекватне, завжди йде на зустріч працівникам. Колектив доброзичливий, у кожного можна отримати допомогу чи хоча б пораду, як вирішити певну проблему.
Робота може бути або в офісі, або повністю віддалена, графік досить гнучкий. Час від часу проводяться круті виїздні корпоративи, навіть поза межами України.
Також, в компанії раз в тиждень проводяться заняття з англійської, та час від часу так звані круглі столи, де висвітлюються певні актуальні теми, можна прокачати софт скіли. Також, є онлайн бібліотека з актуальними курсами по стеку, з яким компанія працює. Стек актуальний.
Хлопці і дівчата круті. Я радий, що мав можливість працювати з ними.
Бажаю успіху і подальшого розвитку!
Проходил отбор в эту компанию пару месяцев назад.
Собеседование проводила HR Алина, оно было по скайпу, что удобно. По описанию вакансии всё сходилось, и общение было отличным — За это HR огромный плюс.
Так как у меня было несколько предложений, я попросил немного поменять формат технического ревью для меня. Это бы сократило моё и их время. Мне пошли навстречу, за что ещё один жирный плюс.
В итоге я попал в другую компанию (О потенциальном варианте которого заранее предупредил), но о GetCode у меня остались хорошие впечатления. Всё было как-то по-человечески. Я склонен верить комментам ниже.
Удачи ребятам :)
Працював в компанії рік, за цей час були лише позитивні емоції
Колектив складається з чудових та професійних людей
Тут завжди можна розраховувати на допомогу та підтримку
Є можливість працювати віддаленно та за гнучокмим графіком. В загальному, менеджмент і проектів, і організаційних питань на високому рівні
Регулярні курси англійської, розмови для обміну досвідом та підвищення кваліфікації та круті корпоративи :)
Хочу побажати компанії успіхів!
Працювала в GetCode протягом 5 років з перервою на декрет ( підчас декрету мала часткову зайнятість) і дуже задоволена досвідом роботи в цій компанії :)
Дуже подобається в компанії лояльність керівництва, оскільки ти можеш сам вирішувати зручний час та місце для роботи, фокус на результат роботи,а не на висиджування
Або навіть змінити вектор руху без зміни компанії, що особливо актуально для молодих спеціалістів, які ще не остаточно визначились з тим в якому напрямку їм цікаво розвиватись.
Також великим плюсом є дружна команда, можна завжди запитати поради та навчитись чомусь у своїх колег. В компанії ніякого тиску і примусу, тільки взаємоповага та взаєморозуміння :)
З такою командою приємно не тільки працювати, але і відпочивати, пожити місяць на Шрі Ланці, сходити в похід в гори, просто виїхати за місто або сходити в квест кімнату. З теплотою згадую всі наші корпоративи та поїздки :)
Дуже вдачна GetCode за цей час та досвід:)
Суперкомпания!)
Работал в GetCode некоторое время.
Ушел по жизненным обстоятельствам.
Остались только позитивные впечатления.
Небольшая компания, дружный и отзывчивый коллектив и начальство. Уютный офис. Минимум формальностей. Поддерживают и помогают в профессиональном развитии. Для меня названные критерии очень важны, потому называю их в первую очередь.
За недолгое время работы ознакомился с несколькими проектами, довольно интересными в плане используемых технологий. Компания разрабатывает проекты разной сложности и объемности. Ядром стека технологий есть, конечно же, Laravel:).
Хотелось бы еще отметить, что в компании действительно умеют решать задачи и проблемы, возникающие в процессе разработки.
Мои ожидания совпали с реальностью; в целом, описание отвечает реальности.
Рекомендую!)
Успехов, GetCode!
Почти 3 года проработала в GetCode на позиции QA. Очень интересный проект, дружный коллектив, уютный офис. В GetCode тебя всегда поддержат в любых начинаниях)) Твоё мнение важно и будет услышано, хочешь развиваться в определённом направлении — только скажи и скорее всего тебе предоставят такую возможность))
У компании есть много плюшек. Походы в горы, поездки за город или заграницу поработать или отдохнуть, CS-сессии по выходним, пицца в офисе, уроки английского, душевные корпоративы, вечера с настолками...
Благодаря GetCode я посетила 9 стран, в некоторых оставаясь по несколько месяцев))) всё потому что гибкие часы работы и есть возможность работать удалённо.
GetCode, спасибо за этот колоссальный опыт, за поддержку и возможность вырасти как специалист <3
Конечно же, желаю вам двигаться только вперёд и вверх! До новых встреч!
Не велика компанія, але з серйозними амбіціями) Тут забезпечені всі умови для продуктивної роботи, гнучкий графік,
хороша дружня атмосфера, достатньо досвідченних спеціалістів.
Організовюються регулярні туси, проводяться цікаві мітапи, є корпоративний англійський.
Відбуваються виїзди командою за місто, щоб розвіятись від офсіу і попрацювати разом десь на природі.
За 2 роки роботи у компанії отримав солідний досвід та багато нових скілів у розробці і не тільки.
Категорично бажаю компанії подальшого масштабування та розвитку !)
Долгое время работаю в компании. Как по мне здесь очень много плюсов работы и каждый найдет что подходит ему.
1. Здесь дружелюбный, веселый и профессиональный коллектив.
2. Создаются все условия для развития разработчика исходя из его сильный сторон. Можно предлагать свои варианты решения и (что важно для меня) свои идеи по новым фичам и сервисам для проектов. Если у тебя есть желание, то у тебя будет профессиональный рост.
3. Делается акцент на том, чтобы проектировать надежные масштабируемые системы, и это важно, потому что мы работаем с успешными продуктами, которые являются лидерами на рынках.
4. Работа возможна удаленная при необходимости. Регулярные поездки компанией на отдых (даже в другие страны) и просто крутые корпоративы :)
Проходив співбесіду в цю компанію. Співбесіда була по скайпу, що дуже зручно, оскільки іноді відлучитися з роботи посеред робочого дня дійсно дуже важко. Також я мав другий етап співбесіди — тестове завдання. Як на мене — це найкращий спосіб дійсно оцінити вміння розробника. І хоча я не пройшов, в мене залишилися приємні враження!
За время работы в компании остались только положительные эмоции. Работал около
Интересные проекты с современным стеком технологий и сильным менеджентом. Рад, что удалось поработать вместе.