Geniusee

Київ, Львів, Варшава (Польща)

5 серпня 2025 9:18

Serhii V, Software Engineer

Дуже дивно, коли до тебе стукається рекрутер Kateryna із пропозицією розглянути вакансію senior kotlin dev, потім:
1. проводить «прескринінг» в текстовому вигляді (замість звичного дзвінка)
2. отримує від тебе відповіді на всі свої питання
3. зникає, ігноруючі при цьому твої питання до неї щодо проєкту компанії, тощо.
Така гра в одні ворота залишає поганий присмак і змушує замислитись — якщо «зовнішнє обличчя» компанії так ставиться до кандидатів (скоріш за все вже відсіяних), наскільки комфортно там працюється? чи таке ставлення — норма в компанії?

Підтримали:  Diana Maliukh Oleksandr Ostapets

Шановний Сергій, дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам щиро шкода, що у вас залишились неприємні враження від взаємодії з нашою компанією.
Хочемо прояснити ситуацію: ваш відгук на пропозицію ви надіслали через платформу Djinni 30 липня — на жаль, у цей час наша рекрутер Катерина перебувала на sick leave. Лише сьогодні ми змогли побачити ваше повідомлення та ознайомитися з ним. Перепрошуємо за затримку з відповіддю — минуло лише кілька робочих днів, і ми ще не встигли повноцінно його опрацювати.
Зазвичай ми дуже уважно ставимось до комунікації з кандидатами. Наша команда не лише регулярно відповідає, а й має нагороду на Djinni за найбільшу кількість відповідей кандидатам, що підтверджує наш підхід до прозорого та шанобливого рекрутингу.
Ще раз вибачаємося за цю ситуацію. Ми обов’язково надамо відповідь вам безпосередньо на Djinni найближчим часом.

Хм. Обычно когда сюда писать про джиннии, то HR быстро выходит на связь с оправданиями :)

Підтримали: Yehor Haiun

забув додати, що все спілкуванні відбувалось на джині