Geniusee

Київ, Львів, Варшава (Польща)

28 квітня 2025 20:46

Олексій Володимирович Виноградов, CTO/Founder в DealoAgent.ai

Хочу висловити своє крайнє незадоволення співбесідою з представником компанії Geniusee — Олександром Добосевичем.

Співбесіда була організована вкрай непрофесійно:

Представник не був підготовлений, не ознайомився з моїм резюме та профілем.

Питання були поверхневими, хаотичними, часто без логічної послідовності та жодного зв’язку з позицією, на яку я подавався.

Атмосфера розмови була неповагою до кандидата: перебивання, сарказм та зверхній тон.

Складається враження, що метою співбесіди було не оцінити навички, а продемонструвати зневагу.

Після такої співбесіди бажання співпрацювати з компанією повністю зникло. Якщо такий підхід до кандидатів є нормою для Geniusee, це дуже красномовно свідчить про рівень внутрішньої культури компанії.

Не рекомендую витрачати свій час на взаємодію.

Олексію, дякуємо вам за ваш відгук. Нам щиро прикро, що досвід співбесіди з компанією Geniusee викликав у вас розчарування.
Ми розуміємо, наскільки важливою є якість комунікації на кожному етапі рекрутингу, і з жалем сприймаємо, що наш процес не відповідав вашим очікуванням. Ваша оцінка була передана відповідальній команді, і ми вже розпочали внутрішній перегляд даної ситуації.
Комунікація з повагою, конструктивність і прозорість — це базові цінності для нашої компанії, і подібні сигнали допомагають нам удосконалюватися.
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Бажаємо вам подальших успіхів у професійному розвитку.

З повагою,
Talent Team