Geniusee

Київ, Львів

12 квітня 12:33

Viktoriia Yehorova, Middle Python Developer в Geniusee

Проходила співбесіду на вакансію Python Engineer. Зі мною сконтактувалась рекрутерка Анастасія через Linkedin, надалі від першої розмови та до оферу вона оперативно передавала фідбек, чітко відповідала на усі запитання. Також, як вже вказували у попередніх коментарях, Анастасія нагадувала про співбесіди, що є приємною деталлю)
В мене були такі етапи: інтервʼю з лідом рекрутменту Анною, тех. інтервʼю з експертом Микитою та інтервʼю з клієнтом. Всі інтервʼюери — ввічливі та зацікавлені люди, які також цінують час кандидата і не виходять за визначені часові рамки. Перед інтервʼю з Анною мені надіслали презентацію, яка вже покрила більшість моїх питань; це допомогло сконцентруватися на інших питаннях під час мітингу. Спілкування дуже комфортне, їхні повага та уважність до кожного слова відчутні.
Мені також сподобалось тех. інтервʼю. Окрім стандартних запитань по стеку, інтервʼюер Микита також питав більш практичні речі на розуміння того, як технології працюють внутрішньо. З ним було цікаво дискутувати.
Загалом досвід дуже позитивний, тож я не вагалась з кінцевим рішенням. Щиро вірю, що співпраця з компанією буде комфортною та цікавою :)