6 березня 16:58
Проходив співбесіду на вакансію Python розробника, дуже сподобався сам вибудуваний процес найму кандидатів. На кожному з етапів, яких до слова було 4, мені зустрічались все нові та нові люди, які з максимальною повагою та підтримкою проводили кожен з етапів. Найбільше мені сподобався етап технічного інтерв’ю, на якому мені вдалось поспілкуватись з тех-експертом Софією, цей етап проходив повністю англійською мовою і це був мій перший досвід в проходжені інтерв’ю повністю англійською. Після кожного етапу HR Христина повідомляла інформацію про те чи етап був успішним чи ні, також вона кожного ранку, коли мав бути якийсь етап, нагадувала про нього, щоб я як кандидат точно не забув про нього, за це їй велике дякую. Самі враження від пережитого не можливо передати словами, все на такому високому рівні, що навіть не віриться)
Ну і підсумовуючи, офер я таки отримав, дуже радий стати частиною команди та розпочати свою подорож в Geniusee!!!