21 лютого 14:02
У мене залишились дуже приємні враження від процесу найму в Geniusee, де я проходила співбесіду на посаду QA. Від початку до кінця процесу я відчувала максимальну підтримку та увагу з боку команди рекрутерів та PM.
Особливо хочу відмітити прекрасну комунікацію з командою рекрутерів, зокрема з Іриною та Христиною. Вони проявляли велику увагу та доброзичливість, завжди готові були відповісти на всі мої запитання і надати необхідну інформацію.
Також мене вразила висока кваліфікація людей, які проводили співбесіди. Кожен з них демонстрував глибокі знання у своїй сфері та професійну етику. В цілому, я була приємно вражена не лише професіоналізмом, а й доброзичливістю, дружелюбністю і ’людяністю’ з боку всіх співробітників, з якими мені доводилося спілкуватися. Хоча мені довелось відмовитись від вакансії з незалежних причин, я щиро дякую за цінний досвід, підтримку і розуміння на всіх етапах і хочу побажати вашій компанії подальшого успіху!
Впевнена, що з такою дружелюбною та професійною командою ви досягнете великих успіхів!