Усім привіт, мене звати Юля Пустовіт, наразі я працюю у бюджетній установі фахівцем з публічних закупівель (проводжу тендери на всі потреби) у Вінницькій області, і я закінчую навчатися на курсі Комплексний інтернет-маркетинг (потік 20.0, початок навчання — листопад 2022 року), залишилося лише написати дипломну роботу та успішно її захистити.
Моя робота ніколи не була пов’язана з інтернет-маркетингом, я завжди працювала зі стабільним графіком 5/2 з 8:00 до 17:00. Вперше познайомилася з діджитал-маркетингом, коли проходила безкоштовне навчання на одній із навчальних платформ України. І з тих пір я у нього закохалася. Нажаль, реалізувати себе у новій професії я зможу тільки в іншому місті або дистанційно, тому що проживаю у маленькому містечку, де потрібні лише продавці в магазинах або офіціанти.
Хочу розказати про курс та результати мого навчання. Я, як і інші студенти, прийшла з соцмереж через таргетовану рекламу. Але Genius дав мені не тільки теоретичні знання, а ще й практичні, що важливо для роботи інтернет-маркетологом. Я дуже хочу змінити своє життя та стати успішною у цій справі. Зараз я у пошуках роботи на джоб-порталах. Гадаю, що зможу влаштуватися на нову роботу із зарплатнею мінімум 10 000 грн, а далі — тільки зростати. Моя мрія — працювати PPC-спеціалістом та мати в YouTube кілька каналів.
Кожного тижня у нас відкривався новий модуль для вивчення тієї чи іншої теми. По суботах у нас були практичні роботи, де студенти відточували усі свої навички. Звісно, якщо траплялося таке, що ми чогось не розуміли чи не знали, то лектори нам завжди допомагали. Також кожного тижня у нас були сесії Питання-Відповідь, де нам надавали детальні роз’яснення на наші запитання.
Як на мене, то найважчий модуль по виконанню домашньої роботи — WEB-аналітика. І це не тільки для мене, а й для багатьох студентів.
Також хочу додати, що жодних сумнівів щодо купівлі курсу у мене не виникло. Я рада, що отримала нові знання, якими буду користуватися у своїй подальшій роботі. Я усім раджу записатися на курс КІМ, бо це реальна можливість змінити своє життя на 180 градусів.
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.
1 відгук