Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

16 серпня 15:29

Yurii Levchenko, Backend Engineer в Uvik Software

Закінчив навчання в Software Engineering School 6.0. Протягом 11 тижнів воно складалось з 30 лекцій і роботи над власним проєктом, а також супроводжувалось підтримкою менторів, воркшопом, і нетворкінгом після лекцій та на додаткових івентах. З кількох перших лекцій я зрозумів що якість, актуальність і прикладна цінність матеріалу значно вища ніж в університетських.

Лекторами та менторами були досвідчені інженери компаній (- вихідців) з екосистеми Genesis: Тім Ліди, Head of Engineering, Senior Backend інженери. Важко переоцінити якість досвіду який можна перейняти в них, але кількість залежить виключно від вашої проактивності та допитливості. Можливість задавати їм питання після лекцій або на дзвінках відчувалась неймрвірною перевагою.

Якісний відбір дав можливість навчатись поруч із вмотивованими і зацікавленими у професійному розвитку однокурсниками, кожен з власним досвідом, тому нетворкінг був вагомою частиною навчання.

Організація та взаємодія на курсі на найвищому рівні, проєктний менеджер Макс завжди тримав нас в курсі плану на наступний тиждень, організовував івенти для нетворкінгу, вчасно відповідав на наші питання, і відчутно вболівав за найкращий результат кожного з 45 студентів.

Це було круто, я отримав орієнтир, вектор в якому розвиватимусь далі, дізнався багато нового. Здобув не лише технічні навички і софт скіли, а й знайомих з якими далі рухатимусь. Дякую за можливість перейняти досвід крутих інженерів та лідерів і дізнатись інсайти бізнесів з екосистеми. Це виключна можливість, і я впевнений що не лише зараз а й в довгостроковій перспективі Генезис отримає сторицею за інвестиції в освіту українців. Велика подяка кожному ментору і лектору за участь і допомогу, а Генезису за можливість здобути такий цінний досвід і за організацію навчання!