14 липня 17:04
Вже більше року працюю на позиції Motion/Graphic Designer в команді PlantIn (Genesis), і відчуваю себе на своєму місці. Завдання різноманітні та стимулюють до розвитку, а колеги завжди готові підтримати та допомогти у вирішенні складних питань.
Також хочу відмітити круті можливості Genesis Education. Вже відвідала такі навчальні заходи: «Soft Skills Intensive: Public Speaking», серію лекцій «Stop-Motion Animation», і багато інших цікавих лекцій, які щомісяця проходять в нашому профільному ком’юніті.
Також дуже тішить, що Genesis підтримує та заохочує спортивні активності для співробітників. Ми з колегами відвідали вже не один «Марафон Незламності», прийняли участь у «Walking Challenge», і прямо зараз відвідуємо серцю занять з йоги.
Компанія активно інвестує в професійний розвиток співробітників: компенсує витрати на навчання та курси, створює середовище для обміну досвідом з крутими спеціалістами.
Офіс приємний і затишний: багато рослин, смачні перекуси та дружня атмосфера, яка сприяє продуктивній роботі.