2 травня 12:52
Якщо коротко — я дуже рада, що в нас з Genesis стався match🤝
Понад пів року роботи в Head Office було достатньо, щоб переконатися: якщо тобі важливі розвиток, зростання експертизи, підтримка й адекватне середовище — ти точно за адресою.
У компанії створені всі умови, щоб не стояти на місці та постійно розвиватися, шукати для себе нові можливості: внутрішні навчальні програми, професійні комʼюніті, відкритість до ініціатив. Тут не просто кажуть, що готові допомогти — тут справді підтримують і дають простір для росту та розвитку. І я щодня це відчуваю на своєму досвіді)
Окреме подяка — за атмосферу. Спілкування з колегами — це про обмін ідеями, досвідом та обговоренням новин із різних галузей) Щодо офісу — тут завжди приємно бути. Сніданки та обіди, бомбастична фільтр кава, турбота про здоровʼя — усе продумано до деталей і робить перебування в офісі супер комфортним!
А ще — тут завжди є до кого звернутись. Тому, я дуже рада бути частиною Genesis❤️