Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

27 лютого 10:00

Adamchuk Ihor, Middle Fullstack Developer в HOLYWATER

Прийшов в HOLYWATER майже рік тому на позицію Frontend Developer, і моїм головним мотиватором приєднатися до команди стало бажання працювати в інноваційному середовищі, де є реальні можливості для розвитку. В екосистемі Genesis є доступ до навчальних матеріалів, внутрішніх курсів, що дозволяє постійно вдосконалювати свої навички.
Нещодавно перейшов на позицію React Native Developer. Мені завжди було цікаво спробувати себе в мобільній розробці, щоб мати досвід для запуску власного продукту. Адже, стартап (особисто в мене) асоціюється саме з мобільним додатком. Компанія надала мені таку можливість, створила імпульс до нового етапу моєї карʼєри.
Команда в HOLYWATER завжди готова підтримати і допомогти, а комунікація між колегами відкрита та ефективна. Швидкий темп роботи та можливість працювати над проектами, що впливають на мільйони користувачів, додають драйву та стимулюють до постійного вдосконалення. HOLYWATER — це місце, де можна не тільки реалізувати свої ідеї, але й справді зростати як професіонал.

Ігоре, дякуємо за відгук! Радіємо, що ти знайшов у HOLYWATER можливості для розвитку, підтримку команди та драйв від роботи над важливими проєктами.