Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

30 січня 12:42

Maria Namchuk, SMM Manager в Genesis

Вже понад 3,5 роки працюю в екосистемі Genesis, але все ще памʼятаю своє перше враження про компанію:)
Я була приємно здивована, наскільки розумні, талановиті та амбітні люди мене оточують. І це точно не перебільшення, адже спільний сніданок, обід, small talk за кавою або зустріч — це обмін цінною експертизою, новинами та історіями, які дійсно цікаво знати. Спілкування в команді є достатньо екологічним, а колеги завжди раді допомогти та підтримати, якщо у цьому є потреба.

У Genesis панує постійний розвиток, рух та мотивація. Про це свідчить і мій розвиток у компанії. Працівники мають доступ до корпоративних шкіл, комʼюніті за доменами, що допомагає вдосконалювати свої навички та рухатися у цікавому напрямі. Особисто я використовую ці можливості і вбачаю неабияку цінність у їх наявності.

Турбота та підтримка. І це не лише про харчування, медичне страхування, знижки на обстеження та інші соціальні переваги, які є безперечно важливими у повсякденному житті. На початку повномасштабного вторгнення компанія стала надійною опорою для мене і моєї сімʼї. Це досвід, коли всі ми точно зрозуміли, на кого можна розраховувати і я дуже вдячна Genesis, за підтримку, яку відчуваю й сьогодні.

Тож, якщо вам цікава компанія, ви розділяєте її цінності, але досі вагаєтеся чи подавати своє CV — вважайте, що це знак. Однозначно так ✅

Маріє, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно знати, що Genesis став для тебе не лише місцем розвитку, а й опорою у важливі моменти життя.