24 грудня 2024 12:39
Працюю в Genesis (Head Office) уже 3,5 роки — і, направду, це найкраще місце роботи, яке у мене було.
По-перше, це класне середовище для зростання. Немає такого, що ти з року в рік займаєшся одним і тим же. Команда зростає, зона її впливу розширюється — і це впливає і на посадові обов’язки кожного конкретного фахівця, тому працювати тут завжди цікаво, а масштаб завдань змінюється рік від року. При цьому, команда завжди за ініціативність та креативність — головне вміти аргументувати свої рішення.
По-друге, є можливість дізнатися/глибше зануритися і в інші домени, розширити свій кругозір. Загалом, в компанії дуже класно налаштоване внутрішнє навчання: є і внутрішні бібліотеки знань, і фахові спільноти, і курси, і лекції. Бери і користуйся)
По-третє, менеджмент та команда. Це окремий великий бенефіт і любов. Всі процеси побудовані чітко, команда працює злагоджено, кожен з колег — неймовірний фахівець своєї справи, у якого є чого навчитися. Атмосфера максимально доброзичлива і водночас професійна.
Ну і я не кажу про всілякі бенефіти на кшталт оплачуваного медичного страхування, обідів, корпоративних знижок, спортивних секцій тощо. Ще одне: на початку повномасштабного вторгнення компанія релокувала своїх співробітників та їхні на захід України, забезпечила житлом та харчуванням — це про рівень підтримки та ставлення до працівників.
Тому, якщо шукаєте місце, де можна зростати, розвиватися і ставати впевненим професіоналом, Genesis — це саме те, що потрібно.