28 листопада 2024 23:31
Для всіх, хто хоче почати свою карʼєру в ІТ, але не вміє нічого «айтішного», хочу сказати: «Гайз, все можливо».
Поділюсь своїм досвідом.
В компанії EverHelp я виросла з part-time support agent до Delivery Manager за 2 роки. P.S. могла б і раніше, та відмовлялась від пропозиції, бо ну дуже подобався варіант роботи на part time.
Але прийшов і мій час.
Компанія в якій зрозумілі всі процеси, компанія, де ти маєш можливості розвиватися, звісно, якщо ти показуєш круті результати і маєш бажання. Чітко прописані обовʼязки, маєш план розвитку, знаєш цілі та перспективи. Коли робота несеться (майже кожен день) ти завжди можеш звернутися до колег, які допоможуть, підкажуть і підстрахують. І тобі щиро хочеться нестися далі, бо результати та досягнення компанії надихають.
Маючи певний досвід роботи в різних компаніях, хочу відзначити, що це друга компанія в моєму житті, яка дійсно taking care of співробітники. І це не просто слова.
Що ще хочу відзначити, так це комунікація в середині компанії: відкрита, щира і завжди зі зворотним зв’язком.