Genesis

Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

27 жовтня 2024 14:37

Maksym Mokhun, Education Project Manager в Genesis

Вітання всім;)

Мене звати Макс, обіймаю посаду Education Project Specialist в освітній команді Genesis. Нотатки того, як я опинився в екосистемі, і за що я вдячний команді, залишаю в цьому коментарі.

Почну з того, що у світі ІТ, а тим паче продуктового ІТ, я себе ніколи не розглядав. Був певен, що це не та історія, яка може мене приваблювати своїми механізмами діяльності всередині. Тим не менш, ніколи не каже ніколи. У листопаді 2023 року у моєму профілі на LinkedIn вперше з’явився статус «Open to work». Якою я б цікавою мені не була сфера приватної освіти та можливості розвитку в ній, все ж таки було прийнято рішення спробувати щось нове. Нове, де можна якісно реалізовувати свій потенціал та використовувати наявні знання.

У листопаді 2023 року я отримав повідомлення від Talent Acquisition Specialist з пропозицією поспілкуватися. Спілкування переросло у чотири етапи відбору на позицію, апогеєм яких став баррейзинг. Ба більше, успішний баррейзинг!

У лютому 2024 року розпочалися взаємини, яким вже зовсім скоро виповниться один рік. Рік, який містить у собі велику кількість реалізованих освітніх ініціатив, сотні крутих знайомств та інтеракцій, незліченну кількість корисних лекцій як організованих, так і прослуханих, а також рік, який показує, що простір для мого розвитку немає жодних обмежень.

З впевненістю кажу, що щасливий бути в освітній команді Genesis. У команді, де ти чітко можеш проговорювати все, що тебе турбує, а не тримати в собі, а також навчатися у кожного, і розширювати свої зони відповідальності. І так, у нас є актуальні вакансії.

Радію, що маю змогу бути в одній з найпотужніших команд, які змінюють освіту в Україні в кращу сторону, а також розвивають ринок продуктового ІТ!)

Максиме, дякуємо за відгук! Твій досвід у компанії надихає.