Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

9 жовтня 2024 13:06

Egor Vorobiov, Product Marketing Lead в Genesis / Boosters / Promova

Всім привіт 🙋‍♂️ Хочу зафіксувати та поділитись враженнями і виключно своїм досвідом про співпрацю із компанією Boosters (проєкт Promova) з екосистеми Genesis.

У структурі компанії знаходжусь вже майже два роки, до цього мав різноманітний досвід праці, як у великих компаніях, так і зі стартапами чи локальними компаніями та перше, що хочу зазначити — це культура. Без перебільшення, це саме те що на мою думку створює основну цінність всього, що робить Genesis та його проєкти для людей по всьому світу.

Культура надання зворотного звʼязку, культура ноледж шерінгу, культура відкритості до нового та постійне бажання навчатись і закріплювати практикою — дуже відчувається на всіх рівнях команд. Жодної БЕЗамбітної людини не зустрів за цей час, хоча спілкувався, мабуть із 80% проєктів Genesis.

Адмін команда робить дуже круту роботу, відчуваєш себе комфортно та зосереджено, коли навколо не тільки круті люди, а й комфортний простір та умови аби створювати та розвивати, а не прокрастинувати й демотивуватись.

Круто, коли маєш змогу комунікувати свої потреби відкрито і приймати такі саме потреби від інших. Знову ж таки, все про людей та культуру на рівні всіх проєктів.

І декілька слів про Promova. Тут відчув себе значно більш вільним аніж раніше, немає дурного мікроменеджменту є люди (знову ж таки — люди), котрі хочуть змін та роблять їх від дня до дня. Тому скажу, що якщо ви мотивовані та бажаєте створювати круті продукти, процеси, шукати точки росту у Promova може бути крутим місцем де ви розкриєтесь, як людина, спеціаліст та будете мати змогу реалізувати проривні речі разом із крутими ЛЮДЬМИ.

Підтримали:  Anastasiia Yefremova Kateryna Moshenska

Єгоре, дякуємо за відгук! Ми раді бути частиною твого професійного шляху.