Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

27 вересня 2024 18:36

Максим Березанский, Tech Lead в Keiki

Працюю в Keiki, дочірній компанії Genesis більше, ніж 3 роки. За цей час зміг вирости з FullStack розробника до Tech Lead веб напрямку. Можу сказати, що в Genesis дуже детально пропрацьована і розвинена система найму, що дозволяє брати в компанію лише тих людей, які метчаться максимально і розділяють цінності компанії. Тут не байдуже відносяться до людей, дають можливості рости, розвиватися і реалізовуватись, як спеціаліст. Уважність до людей тут проявляється всюди — від комфортного робочого місця, до обширного списку знижок і спеціальних пропозицій для співробітників компанії. Я навіть не буду згадувати, що ЗП тут виплачують чесно і вчасно, за 3 роки мені ніколи не затримували виплату. Тут працюють дуже класні і цікаві люди, з різними інтересами і хоббі, завжди можна знайти собі товариша по інтересам. Якщо в мене спитають, чи порекомендував би я Genesis своїм друзям — я відповім, що один мій друг, який працює в Genesis потрапив сюди за моєю рекомендацією 😁 Я дуже задоволений і пишаюся, що можу працювати в українській компанії такого рівня, однозначно всім рекомендую!

Максиме, дякуємо за таку високу оцінку компанії!