18 вересня 2024 13:12
Вітаю!
Працюю у Genesis на проєкті EverHelp більше трьох місяців.
Перше, на що хочу звернути увагу, — це етап інтерв’ю. Беззаперечно, це найкращий досвід, який зі мною траплявся. Зазвичай це стресовий процес, який виглядає більше недоречним, ніж корисним для обох сторін. Проте у Genesis це щось на новому рівні. Усі етапи співбесіди проходять продуктивно, пізнавально й дуже лояльно. Найцікавіший етап — це баррейзинг. Це новий підхід до співбесіди на українському ринку праці, що підкреслює унікальність процесів та наміри компанії знайти і прийняти до себе саме того працівника, який відповідатиме всім канонам та політиці компанії. І навпаки — ти отримуєш можливість упевнитися на 100%, що знайшов роботу, яку можна називати другою сім’єю.
Онбординг і випробувальний період для мене пройшли дуже швидко — практично одразу влилася в команду. Тому можу з упевненістю сказати, що це місце, де справді піклуються про співробітників і створюють для них приємні робочі умови. Культура взаємодії, підтримки та відкритості сприяє професійному розвитку й зростанню. Робочий процес ефективний і приємний завдяки дружній і професійній команді.
Я дуже вдячна за можливість працювати в такій мотивованій та амбітній компанії. Щиро рекомендую Genesis 🚀