25 липня 2024 9:46
Працюю в компанії вже близько 9 місяців. Для мене, особисто, цього терміну в цілому достатньо для власної оцінки.
По-перше, відбір та спілкування з рекрутером на найвищому рівні. Ніяких зайвих питань — чітко, лаконічно, вчасноя Це перший досвід баррейзингу. Скажу чесно, саме на цьому етапі я зрозуміла, що хочу потрапити саме сюди.
По-друге. Та турбота, яка проявляється у вигляді медичної страховки, харчуванні, організації дозвілля, гнучкості робочого часу та лояльності — все це дуже приваблює.
По-третє, люди. Звичайно, всі різні. Але в кожному відчувається високий рівень професіоналізму в своїй області та головне, це відповідність загальним цінностям Genesis. Я вважаю, немає поганих команд, але як важливо мати спільне бачення та працювати у однаковому ритмі. Мені пощастило, я в такій команді.
Кожен може робити висновок на основі свого досвіду, як позитивного так і негативного. Але якщо ви потрапили в компанію, пройшли випробувальний термін, то низька вірогідність, що захочеться піти «шукати кращого життя».
Рекомендую розглянути відкриті вакансії та вже подати своє CV, не втрачайте можливості 😏
Дякую за увагу!
Тетяно, дякуємо за твій відгук і високу оцінку процесу найму. Приємно знати, що ти маєш позитивний досвід роботи у команді, нехай так буде і надалі.