Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

17 квітня 2024 20:03

Vitalii Trus, UX/UI & Product Designer в Kivork

Хочу поділитись негативним досвідом спілкування з Ксенією — ТА Specialist.

Після відправки свого резюме я отримав пропозицію що до співбесіди. Все почалось з того, що після відправки свого резюме, мені швидко запропонували дату для співбесіди. Проблема була в тому, що вона була запланована на наступний день, коли у мене вже був щільний графік і назначений час мені не підходив, про що одразу сповістив. Я відразу відписав про це Ксенії та запропонував інші варіанти, які були зручні нам обом, але відповіді не дочекався. Наступного дня я відправив ще одне повідомлення про те, що не отримав від неї фідбек (через декілька годин вже мала б бути зустріч, яку вона назначила). Я почав хвилюватись. За годину до зустрічі мені відповіли, запропонувавши інший день та час, але абсолютно проігнорувавши моє попереднє повідомлення, в якому я попередив, коли я зможу бути вільний. Тож звісно мені не підходило. Кінець кінцем я змінив свої плани, щоб встигнути на зустріч на той час, який запропонувала рекрутер.

Після розмови мені було сказано, що фідбек по нашій зустрічі буде у вівторок (через 3 дні). В момент зустрічі я уточнив, як скоро можна чекати на фідбек та попередив, що знаходжусь в активному пошуку, та мені вже назначені інші зустрічі. Через погоджені 3 дні — повна тиша. Через 6 днів я написав сам, щоб переконатись чи все гаразд, можливо у рекрутера якісь труднощі, різне буває, всі ми люди. У відповідь — тиша. На 9й день я отримав повідомлення, що вони вирішили продовжувати пошук далі, далі цитата «отримала фідбек та наразі ми вирішили продовжити пошук далі «отримала фідбек та наразі ми вирішили продовжити пошук далі, нам буде недостатньо твого поточного досвіду для цієї позиції, на жаль» — це все! Дуже інформативно та професійно, особливо для однієї з найпотужніших компаній, яка працює на ринку України.

На той момент я вже отримав пропозицію від іншої компанії, де на разі успішно працюю. Ось таким був мій досвід. До компанії особливо ніяких претензій, лиши питання, що до професійності деяких працівників.

Віталію, добрий день.

Мені прикро, що вам довелося чекати на фідбек. В нашому процесі спілкування та переведення кандидатів на наступний етап займає деякий час. Це необхідно для того, щоб обрати кандидата з максимально релевантним досвідом для позиції. Проте ми обовʼязково врахуємо ваш відгук та працюватимемо над покращенням наших процесів в цьому напрямку.

Окремо вдячні за те, що ви високо оцінюєте нашу компанію. Раді, що ви знайшли місце для себе, бажаємо успіху та позитивних досвідів у майбутньому.