Genesis

Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

20 лютого 2024 16:01

Denys Nesin

Всім привіт!
Нещодавно виповнилось 2 роки моєї співпраці з Genesis на позиції Chief Information Security Officer. І вже майже рік ми з командою працюємо над власним cybersecurity стартапом, який успішно розвивається на різних ринках світу.

Аналізуючи беклог та амбіційні плани на майбутнє, чинники, що впливають на мою вмотивованість, мотивують створювати та будувати цілі, це:
1. Технологічне середовище екосистеми компанії, що надихає та дає можлівість створювати нові продукти та/або приймати участь в розвитку існуючих.
2. Відкрита та інклюзивна корпоративна культура, що сприяє обміну знаннями та професійному росту. Компанія не тільки інвестує у розвиток своїх співробітників, а й в розвиток всієї освітньої галузі України та ІТ продуктового ринку в цілому — що, безперечно, захоплює. Про це свідчать впроваджені освітні програми та курси майже в усіх університетах України, спеціалізовані ком’юніті та школи Genesis Academy, що допомогають фахівцям поглиблювати експертизу в різних доменах компетенції.

В Genesis кожен має унікальну можливість працювати над цікавими проектами, розвиватися професійно, спілкуватися з талановитими колегами та впливати на розвиток існуючих, створювати нові ІТ продукти.