Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

10 січня 2024 19:01

Inna Trokhymets, Customer Operations Manager в Vistaprint

Подалась на вакансію Support Integration Manager на продукт, який займається налаштуванням аутстаф суппорт команд під конкретного клієнта. Що можу сказати- здивувало комплексне тестове, яке зайняло в мене 21 слайд презентації і на яке виділяється тиждень (там дійсно роботи на 40 робочих годин вистачить ). З моменту початку комунікації до завершення прийшов місяць, тестове ніхто не перевіряв два тижні. Фідбек, який надійшов був доволі controversial, тому склалось враження, що вакансію відкрили тільки для моніторингу ринку кандидатів або для безкоштовного виконання онбордінг плану нового клієнта, де потрібно було прописати флоу learning, support operations etc — і готово, зроблена кваліфікована робота (± з додаванням імпрувментів) за яку можна і не платити).

Інно, доброго дня!

Мені шкода, що результат нашої взаємодії вийшов таким.

Я б хотіла додати декілька коментарів зі свого боку:

1) Щодо обʼєму тестового завдання — на інтро-колі ми проговорювали, що тестове завдання дійсно обʼємне, так як нам важливо було покрити всі задачі, з якими б ви далі працювали. Також відразу на першій зустрічі ми обговорили, що ми з розумінням поставимось, якщо ви вирішите не робити тестове після того, як його переглянете.

2) Щодо фідбеку по тестовому. Ви відправили тестове та написали, що воно ще потребує доопрацювання. Ми спитали скільки часу вам буде необхідно та були готові ще почекати. На жаль, відповіді від вас не було. Пізніше ви попросили відправити тестове, як воно було, без доопрацювання.

Коли я його отримувала, у нас в компанії починався сезон новорічних відпусток, тому я вас попередила, що якщо не зможу отримати фідбек в найближчі дні, то повернусь до вас з 7 січня. Я уточнила, чи вам буде комфортно, ви написали, що все добре і ви можете почекати.

3) Фідбек був наданий 9 січня. Ми старались зробити його досить розширеним, прописавши як сильні сторони так і зони подального росту. Мені дуже шкода, що в результаті він для вас виявився не достатньо грутновним. Будемо в майбутньому ще більше звертати на це увагу.

4) Вакансія наразі закрита, тому що ми знайшли кандидата на позицію. Вона не була відкрита виключно для моніторингу ринку, у нас немає такої практити.

З продуктом, над яким ви працювали в тестовому, ми працюємо вже тривалий час, тому жодні матеріали з тестових не використовувалися в комерційних цілях, так як всі процеси вже давно створені та функціонують (це також було прописано в умовах до того тестового).

Буду рада уточнити щось додатково, якщо у вас залишились питання.

Гарного дня та бажаю знайти роботу, на якій вам буде добре та комфортно!