12 квітня 2023 19:48
Хочу залишити відгук на курс Genesis Business Development School, і одразу наголосити, що це не перша моя спроба потрапити на курс від Genesis, але на минулі не вдавалося пройти.
З мінусів по курсу — це перший етап відбору.
• Доволі складний математичний тест, в якому певно немає сенсу. Інколи ми всі помиляємось, інколи тупим або стресуємо, тому було б дуже прикро не попасти на другий етап через неправильно вирішенні завдання.
Все інше, що відбувалося — суцільні переваги.
• Другий етап відбору — цікавий практичний кейс. На який виділили достатньо часу, в якому зачепили багато аспектів, з якими я не стикалася перед цим (метрики, фінанси, бізнес-модель). Гідний етап, щоб протестити, який вже рівень знань має людина.
• Співбесіду під час третього етапу мені проводила Ярина 🙂 Ярина дуже до себе привертає, спілкуватися було приємно, не відчувалося жодного тиску або засудження, як це інколи буває, коли ставлять незручні запитання))) Після співбесіди я майже на 90% була впевнена, що це була успішна частина.
• Сам курс був досить серйозно організований. Усі матеріали та посилання надавали вчасно, все було за планом. Практика протягом самих лекцій була дуже корисною. Навчальна програма була наповнена з широкого кола тем: від Product IT та Маркетингу до Sales та Supply Management’у. Фінальний проєкт став чудовою можливістю застосувати отримані знання на практиці.
Дуже вдячна всій команді Education за цей досвід ❤️