Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

3 листопада 2022 1:52

Stanislav Kravets, CEO of Renesandro AI

Працював в Genesis (Holy Water) трохи більше 2х років на позиції User Acquisition Manager. За цей час я пройшов більшість етапів створення компанії (з 10 до більше ніж 100 працівників), також я пишу цей фідбек через 5 місяців після звільнення — тому спробую дати максимально об’єктивний фідбек. Я писатиму в першу чергу про HW, адже у проектів Генезису може досить сильно відрізнятися культура.

Речі за які я безмежно вдячний:
— Можливість витрачати на маркетинг реально багато грошей (+100к на місяць)
— Величезна експертиза самого проекту + можливість зустрічатися з людьми з інших проектів
— Можливість вивчати продукт та впливати на його розвиток, не залежно від позиції
— Загалом практикується максимально багатосторонній розвиток, така собі вітрувіанська людина в айті.
— Відносно широка свобода творчості та пізнання
— Багато відкритого фідбеку, який допомагає ставати кращим
— Розвиток людини підв’язаний під її фундаментальне бачення майбуного
— Чимало цікавих людей з якими можна поговорити про широкий каскад глибоких тем, який виходить за рамки бізнесу
— Медитрації та психотерапевт
— Схожість культури до No rules rules (Netflix)
— Щотижневий покер, щопіврічні мандрівки і загалом дуже міцна командна ідентичність, реальна корпоративна культура

Мінуси:
— Відносна свобода творчості та пізнання — тому, що твоя свобода сильно обмежується масштабним каскадом (часто рутинних) завдань
— Мотиваційна система побудована холодно та раціонально: складнодосяжні OKR’s, які корелюють з вашими найбільш жаданними цілями. Якщо ви не вмієте вчасно зупинитися, не схильні жорстко протискати свою волю та плюбляєте себе жаліти — вам може бути дуже важко
— На раціональну мотиваційну систему накладається максимальна безжалісніть (реальність є реальність): якщо ти != планці певний період часу, з тобою попрощаються не залежно від масштабів твого попереднього вкладу

Загалом, моя оцінка така: робота в HW — це договір з собою, коли ти віддаєш частину своєї молодості/життєвої сили та можеш отримати за це круті можливості, компетенції, дохід та феноменальний емоційний досвід.

Вибір за вами

Уточню два слова, які можна трактувати по-різному:
— «Мінуси» в сенсі «можливі мінуси», адже я описав елементи культури, які можуть не всім зайти і їх варто осмислювати для того щоб зробити вибір на основі ваших цінностей
— «Безжалісність» не в негативному ключі, а в сенсі стоїчного прийняття реальності такою, як вона є без зайвих сентиментів