Genesis

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Варшава (Польща), Київ, офіс

11 квітня 2021 15:03

Ирина Мельниченко

Ох, яка тут заруба в коментарях! Вклинюся і я зі своїми враженнями від співпраці. Звісно ж, враження суб’єктивне, орієнтоване на мої власні цінності.

Працюю в Genesis, у команді Holy Water, наративним дизайнером. Коли йшла на співбесіду, я не знала, що це Генезис. Не знала, що за команда. Знала лише, над яким продуктом буду працювати, і що я ХОЧУ працювати над цим продуктом. Це вже потім я дізналась, що отримала офер саме від компанії з Генезиса, гуглила відгуки, читала всі мінуси. Але ризикнула. І на сьогодні Holy Water — це одна з кращих і найадекватніших команд, з якими мені довелося працювати.

Тепер по конкретиці:

— не на словах, а на ділі працює «політика здорового глузду», що зустрічається вкрай рідко. Якщо ти хочеш спробувати новий підхід, додати нові складові в продукт, працювати в певних умовах, урізати неефективні дії — просто аргументуй. Якщо аргументи переконливі — це буде зроблено (наприклад, коли я пишу, мені набагато зручніше працювати з дому, в повній тиші. І мені дають таку можливість. Коли робота включає в себе більш технічні моменти — працюю з офісу).

— орієнтація на якість продукту. Це мій особистий «ван лав», коли на перше місце ставиться результат, і він має бути найкращим (і, звісно, кращим, ніж у конкурентів). Звісно, є варіант, що я — фанатичний перфекціоніст, але впевнена, що лише так і досягають найкраших результатів.

— постійний розвиток: з моменту мого приходу в команду (6 місяців тому), продукт відчутно розвинувся. І бачити цю магію розвитку, до якої ти теж причетний — той іще легальний наркотик)

— повага і відсутність токсичності. Я ще ніколи не бачила, щоб такій кількості людей в одному місці вдавалося знайти підхід один до одного, говорити відкрито і максимально етично. Також ми в команді активно розвиваємо культуру фідбеку, щоб було ще краще, і результат дуже радує.

— рівень відповідальності. Тобі довіряють стільки, скільки ти хочеш і можеш на себе взяти. І, звісно, вимірюють результат. І коли ти на власні очі бачиш результати своєї роботи, підкріплені цифрами, ти отримуєш об’єктивну оцінку того, що вже робиш добре, і де тобі ще потрібно розвиватися. І в тому, в чому треба розвиватися, компанія допоможе.

Генезис часто звинувачують у тому, що співробітникам доводиться працювати допізна. Я особисто прийшла сюди після роботи з ТВ, де ти «продаєш душу» 24/7, і це є абсолютною нормою для всієї індустрії. Тому робочий день «поки не доведу історію до потрібного вигляду» — єдиний можливий для мене особисто підхід (зате на вихідних — жодної роботи). Хоча розумію, що комусь такий підхід не підходить.

P.S. До речі, читала багато відгуків, що люди хотіли потрапити на роботу, але їм не відповідали. Мабуть, у моєму випадку я взяла наполегливістю. Я кілька разів писала з проханням розглянути мою кандидатуру і навіть позичала айфон у знайомої, щоб вивчити продукт (який наразі випущений лише для айфонів). І жодного дня не пошкодувала про те, що таки домоглась запрошення на співбесіду.

P.P.S. Для рівноваги тут мають бути ще мінуси. Мабуть, для мене — махрового інтроверта мінусом є лише надмірна тусовочність команди. Регулярні внутрішні настолки і інші ігри, посиденьки в офісі і поза ним- це не мій формат. Але те, що я майже ніколи на них не присутня, ніяк не відобразилося на ставленні колективу чи на роботі загалом.

=>
«Генезис часто звинувачують у тому, що співробітникам доводиться працювати допізна.»
=>
«Тому робочий день „поки не доведу історію до потрібного вигляду“ — єдиний можливий для мене особисто підхід (зате на вихідних — жодної роботи). Хоча розумію, що комусь такий підхід не підходить.»

Либо Вас таки перегружают, либо Вы не на своей позиции и не справляетесь с работой, а может даже оба варианты вместе. Не цените свое время, в этом ничего нормального и хорошего нету. Потом не удивляйтесь когда и в этой сфере станет так же:
=>
«Я особисто прийшла сюди після роботи з ТВ, де ти „продаєш душу“ 24/7, і це є абсолютною нормою для всієї індустрії. »

Ви упускаєте третій варіант: я по вуха закохана в свою роботу) І це мій підхід до будь-якої задачі — саме завдяки ньому я успішна в своїй сфері.