Gearheart.io

Київ

30 травня 15:03

Артем Портянченко, Full-stack developer Node.js/React.js в Gearheart

Працюю тут вже більше двох років. Компанія невелика, і це скоріше плюс — атмосфера нормальна, люди адекватні, один одного знають. Немає того відчуття безликого корпоративу.
Зарплата ринкова, десь навіть вища — є регулярні перегляди, не потрібно самому ініціювати незручні розмови. Компенсують англійську і дають депозит на навчання, що реально використовується, а не просто висить у списку плюшок.
Технології сучасні, задачі різні — не встигає набриднути. Можна впливати на вибір стеку, тебе чують. Є можливість рости всередині компанії і при бажанні пересісти на інший проєкт — треба просто домовитись з керівництвом.
Графік гнучкий по-справжньому. Треба відлучитись на пару годин — нема проблем, допрацюєш потім. Не просто написано в оголошенні, а реально так і є.
З менеджменту — є перформанс рев’ю, є скринька довіри. Відчуття що керівництво не просто робить вигляд що цікавиться, а справді хоче знати що відбувається.

Артеме, дякуємо, що поділився відгуком!🧡
Два роки — це вже історія, і ми раді, що вона складається саме так. Такі відгуки нагадують навіщо ми це робимо, і надихають не зупинятись.
Бажаємо, щоб попереду було ще більше цікавого — і в роботі, і поза нею. Раді, що ти з нами! 🦾

Підтримали: Anna Yenina