29 квітня 2021 16:47
Працюю в компанії пів року.
Подобається що немає постійної гонки за ростом. Вакансії з’являються рідко, кожен кандидат відбирається ретельно, виважено і не поспішаючи (я і сама проходила цей етап), і виключно тоді, коли він насправді потрібен! Відповідно і немає текучки персоналу.
Люди в Gearheart працюють по 3-5-7 років і більше, сам цей факт є показовим.
Щодо управління людьми і процесами — часто приймаються нестандартні рішення, починаючи від вибору страхової компанії, обліку робочих годин, до організації робочого процесу вцілому. Я маю 15 років досвіду в ІТ і мені є з чим порівняти.
СЄО є максимально залученим в процес: пише код, робить код рев’ю, приходить на дейлі. Йому можна писати в будь-який момент з будь-якого приводу і він обов’язково приділяє увагу твоєму питанню, навіть якщо воно звучить як «я хочу порадитись на рахунок фічі, як тобі?»
Насправді здивував рівень прозорості всіх процесів. Приємно здивував.
Камерна, дружня атмосфера. Взагалі, червоною ниткою, постійне відчуття того що тебе цінують, поважають, чують — і це надзвичайно приємно відчувати on daily basis.
Подарунок на новий рік вразив до мурашок. <3