24 березня 16:16
Працюю в компанії вже більше пьяти років. Приходила сюди на позицію коордиантора, наразі очолюю Customer Success напрямок.
В компанії подобається те, що завжди є цікаві виклики які можна вирішувати та виходити за межі свого кругозору, а також нарощувати компетенції.
Дуже подобаються команди з якими я співпрацюю та ті які безпосередньо очолюю. Це можливість працювати з професіоналами та вчитися в колег чомусь новому. В компанії активно просувається культура Knowkage Sharing, що допомагає кожному залученому співробітнику розвиватися та прокачувати свою скіловість.
В першу чергу, для мене Gameinspire — це про відкритий діалог, це про людяність та прозорість.
Компанія запезпечує всі умови для віддаленої роботи: в країні та місті в якому наразі знаходиться певна частка колег — було надано можливість знімати приміщення для роботи. Такм чином це дозволило вирішувати певні робочі питання офлайн без надмірних мітингів, від яких при віддаленій роботі важко обійтися.
З приводу росту, як я з самого початку зазначила — в компанії є можливості зростати як горизонтально так і вертикально. В компанії також є система ротацій: якщо співробітник хоче спробувати себе в новому напрямку і має бажання розвиватися у іншій вертикалі — компанія дає таку можливість.
Я радила, раджу і буду радити цю компанію своїм знайомим, адже з компанією в мене збігаються ключові цінності.