Потрапила у Gameinspire 2 роки тому і дуже рада, що так склалось. Працюю на позиції QA Engineer, і за цей час довелось попрацювати з різними командами, переконатися, що тут зібрані справжні професіонали, з якими цікаво працювати і розвиватися. Є також можливість пробувати себе в різних напрямках.
Компанія забезпечує гнучкий графік (віддалено або в офісі, який супер комфортний і з чудовими людьми) та дбає про ворк-лайф баланс (іноді навіть пінками змушує йти відпочивати 😅). Навіть у такий непростий час організовуються різні заходи, які додають командного духу.

Працюю в GameInspire вже понад рік на позиції Product Lead, за цей час компанія постійно змінюється та розвивається! Для мене GameInspire динамічний та зростаючий проєкт. Ми постійно рухаємося вперед разом з командою, успішно реалізуючи задумане. Дуже приємно працювати поруч з сильною командою, разом ми пройшли і продовжуємо долати виклики, цікаві завдання, рухаючись до наших бізнес-цілей. У компанії чудово поєднуються інновації, розвиток та турбота про людей. Усе це сприяє постійно зростанню: нові методології та сучасні технології дають постійну можливість навчатися і впроваджувати нове. Як Product Lead, можу впевнено сказати, що маю прямий вплив на продукт. Завжди отримую конструктивний фідбек щодо своїх пропозицій і бачу, як ці ідеї втілюються в життя, рухаючи компанію вперед. C-Level відкритий до нового та підтримує наші ініціативи. Це дозволяє мені будувати ефективні процеси, формувати професійну та дружню команду. Окремо хочу відзначити, що компанія стабільно пройшла усі кризи, допомагаючи та підтримуючи усіх нас у ці важкі часи. Рада, що є частиною команди GameInspire!

Підтримали: Vlad Torskiy