Galaktica

Київ, Львів, Одеса, Ларнака (Кіпр)

28 серпня 2025 9:23

Oleksii Bodnar, DevOps

Нажаль хочу поділитись негативним досвідом спілкування з компанією. В Linkedin до мене звернувся представник компанії Андрій с пропозицією пройти співбесіду на вакансію DevOps інженера. Ми погодили день і час. Співбесіда була з Вікторією 05.08, пройшла в хорошій атмосфері, всі питання ми проговорили. Після чого мені пообіцяли фідбек десь за тиждень. Пройшло більше тижня і я написав Андрію чи є вже результат? На що отримав ігнор. Якщо вже обіцяєте фідбек, то потрібно його надати. Негативна відповідь це теж відповідь, але так роблять професіонали. Дякую!

Підтримали:  Dmytro Baltin

Олексію, дякуємо за ваш відгук!
Хочемо внести ясність у ситуацію, яка склалася. Інтерв’ю було з рекрутеркою Валерією, котра надсилала зворотний зв’язок за результатами інтерв’ю на електронну адресу, яку ви нам залишили, можливо, лист потрапив у спам або просто залишився непоміченим вами.
Також зазначимо, що з серпня Андрій більше не працює в нашій компанії, тож він справді не міг відповісти на повідомлення. Перепрошуємо за ці незручності.

Через велику кількість кандидатів відбір за цією вакансією триває довше, ніж зазвичай, про що ми повідомляємо під час співбесіди. Нам щиро прикро, що це створило для вас дискомфорт. Ми працюємо над тим, щоб зробити процес швидшим і зручнішим.

Підтримали: Natalia Kovalenko