21 липня 2025 14:37
Galaktica — компанія, яка реально дбає про людей.
Працював у Galaktica достатньо часу, щоб скласти повноцінну думку. Якщо коротко — компанія залишила по собі дуже тепле враження.
Тут до тебе ставляться як до людини, а не як до ресурсу. Я не раз стикався з ситуаціями, коли виникали складні питання — і завжди була підтримка. Ніхто не перекладав відповідальність, не «зливався». Все по-людськи, чесно.
Особливо надихає, як компанія підтримує ЗСУ та займається благодійністю. Це не про галочку «для репутації», а про реальні дії. І коли ти бачиш, що твоя компанія підтримує армію не на словах — це викликає повагу.
Атмосфера в команді — тепла, дружня, щира. Корпоративи, зустрічі, щоденна взаємодія — усе наповнене змістом і радістю.
Так, робота була непростою, але це компенсувалося середовищем, у якому тобі хочеться старатись і інвестувати всього себе.
Я вдячний Galaktica за цей досвід. Бажаю команді тільки зростання і перемог — як на ринку, так і в житті.