14 липня 2025 21:20
Хочу залишити відгук про рекрутера компанії «Галактика», а саме — Olena Postoi.
1 липня я проходила співбесіду на позицію в компанії. Зазначу, що співбесіда тривала близько двох годин замість заявленої однієї — що на той момент виглядало як щира зацікавленість у моїй кандидатурі. В кінці мені озвучили, що фідбек буде надано в п’ятницю або, максимум, у понеділок.
Однак жодного фідбеку у зазначені терміни я не отримала. Минуло два тижні, і лише після того, як я сама написала та нагадала про себе, мені відповіли.
У відповіді прозвучало: «Дякую, що нагадали», а також пояснення про «особисті обставини». За увесь цей час ніхто не передав мою кандидатуру іншому рекрутеру й не повідомив хоча б про затримку.
Звичайно, всі ми люди, й особисті ситуації бувають різні. Але кандидат витрачає свій час та зусилля й заслуговує на бодай мінімальну увагу та прозорість у процесі.
Таке ставлення до комунікації залишає відчуття непрофесійності й не турботи про кандидатів.
Сподіваюся, що компанія зверне увагу на якість своїх процесів та ставлення до людей, які бажають стати частиною команди.
Вітаю!
Мене звуть Євген, лід рекрутер Galaktica. Олена працює в моїй команді і мені дуже прикро, що після взаємодії з нами у вас залишилось таке враження.
Ми справді в цій ситуації недопрацювали, не дали вчасно фідбек, як обіцяли — і це наша відповідальність. Скажу, що справа не в байдужості з боку рекрутера. Навпаки, наші рекрутери максимально піклуються про кандидатів, щоб їх етап спілкування з компанією виглядав якнайменш стресово. Але бувають моменти, коли через пікове навантаження чи форс-мажорні обставини стається збій.
Це як раз моя зона відповідальності — налаштування рекрутингових процесів. У нас справді в відділі ще є багато речей, котрі треба покращити чи розробити з нуля.
Ми не знімаємо з себе відповідальності за те, що сталося у вашому випадку. По цій причинні я особисто написав вам відповідь, що ми точно не проігноруємо цю ситуацію, а зробимо з неї висновки.
Ще раз вибачаємось. І дуже дякую, що поділились своїм фідбеком, ми це цінимо.