Galaktica

Київ, Львів, Одеса, Ларнака (Кіпр)

23 квітня 2025 21:46

Христина Чип, Digital Content Creator в Nestlé Business Services Lviv

На жаль, мала негативний досвід взаємодії з компанією Galaktica під час відбору на позицію LMS адміністратора.

Було два етапи співбесіди: перший із рекрутером Павлом, другий — з Софією та Тетяною. Хочу відзначити, що самі співбесіди пройшли дуже приємно. Питання від Софії та Тетяни були дуже цікавими й небанальними, і також сподобалась загальна атмосфера на співбесіді.

Однак, на жаль, мій загальний досвід з компанією залишив неприємне враження через відсутність фідбеку. Після другого етапу Павло мав повернутись з відповіддю до 14 квітня, але станом на 23 квітня я так і не отримала жодної відповіді. 15 квітня я сама уточнила щодо фідбеку — Павло пообіцяв дати його до кінця дня, але так і не написав. Повторне звернення також залишилося без відповіді — навіть не прочитане.

Найбільш прикро те, що за 18 квітня на DOU вже є відгук від людини, яку обрали на позицію LMS адміністратора. Це означає, що остаточне рішення було прийнято щонайменше 5 днів тому, але мене про нього так і не повідомили.

Розумію, що рекрутинг — це складний процес, але, на мою думку, кандидати заслуговують на чесний і вчасний фідбек, навіть якщо він негативний. Це елементарна повага до часу та зусиль, які ми вкладаємо у підготовку й участь у відборі.

Христино, добрий день!
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам дійсно прикро, що процес взаємодії залишив у вас неприємне враження, попри позитивні враження від самих співбесід.

Ви абсолютно праві — своєчасний фідбек є елементарною повагою до часу та зусиль кожного кандидата. І, на жаль, у вашому випадку ми не змогли дотриматися цього стандарту. Затримка з відповіддю сталася з нашого боку — частково через хворобу колеги, але це жодним чином не знімає з нас відповідальності. Ми мали краще прокомунікувати ситуацію і надати фідбек вчасно, навіть якщо остаточне рішення ще формувалося.

Вже провели внутрішнє обговорення і почали автоматизовувати процеси взаємодії з кандидатами, аби такі ситуації не повторювались у майбутньому.

Ми вдячні, що звернули на це увагу — це важливо і дає змогу ставати кращими.
Щиро бажаємо вам подальших професійних успіхів!