Galaktica

Київ, Львів, Одеса, Ларнака (Кіпр)

22 лютого 2024 10:50

Катерина Мормуль, Junior SEO Specialist

Пройшла 4 співбесіди на позицію Junior SEO Specialist в компанію Galaktica і вже працюю тут 2 тижні. Маю дуже приємні враження. З самого початку відгукнулась на вакансію і зі мною зв’язалась рекрутер Ізабелла — дуже приємна та комфортна людина яка робила наші співбесіди невимушеними, була весь час на зв’язку, відповідала на питання та підтримувала. Усі з ким мала контакт під час співбесід дуже приємні та компетентні — видно, що компанія ретельно відбирає спеціалістів.
І ось, я вже працюю в Галактиці 2 тижні і приємно вражена. Дуже комфортно, підтримуюча атмосфера що сприяє розвитку, повага до кожного та круті спеціалісти!

Катю, щиро дякуємо за відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що твій досвід співбесід і перші тижні роботи у нашій компанії є такими позитивними.

Ми завжди прагнемо створювати комфортну та підтримуючу атмосферу для наших співробітників, а також забезпечувати ретельний відбір кожного члена нашої команди, тому особливо приємно отримувати такий фідбек)

Ми дуже раді, що Ти вже відчула позитивну енергію у Galaktica. І впевнені, що разом ми досягнемо багатьох успіхів та нових висот🤩