21 листопада 2023 13:43
Нещодавно пройшла 2 співбесіди на позицію рекрутера у компанію та хочу поділитись враженнями! Хотіла б подякувати рекрутеру Олені та HR Марії за дуже приємну комунікацію та підтримку (на жаль, я отримала реджект , проте він був обґрунтований та розписаний у повідомленні, за що велике дякую)... Я залишилась приємно здивована від того ,наскільки легко було спілкуватись із дівчатами на дзвінках та вірю,що у майбутньому ще буде шанс попрацювати разом ! Також хотіла б відмітити, що компанія залишилась на звʼязку навіть після закінчення хайрінг процесу та реджекту, а саме допомогла мені із підбором курсів та матеріалів для покращення певних скілів (дівчата знову ж таки надали відповідь на моє запитання та поділились порадами). Загалом не можу сказати нічого поганого + дуже круто ,що в інсті висвітлюється справжнє життя працівників і видно,що атмосфера дійсно топ:)
Ксенія, дякуємо Вам за такий відгук) Ми щиро радіємо, коли нашу роботу та зусилля цінують, оскільки любимо те, чим займаємось. Впевнені, що мудрість: відностесь до людей так, як ви хочете щоб відносились і до вас, працює на 100%! Тому, саме щире та продуктивне спілкування завжди у приорітеті нашої рекрут тіми.
Дякуємо Вам ще раз і відповідаємо взаємністю на Ваші слова) Бережіть себе❤️