14 листопада 2023 19:34
Хотів би поділитися своїм враженням про компанію та відбір на позицію IT юриста. Компанія останнім часом активно розшукує людей в цьому напрямку, як бачу. Я мав змогу пройти всі етапи рекрутингу, співбесіди, включно з CEO.
Рекрутер, лігал лід та CEO, з якими я мав можливість спілкуватися, були досить професійні та зосереджені на ключових деталях позиції, на навичках, що будуть необхідні у роботі. Досить багато нестандартних питань, як і очікування на нестандартний підхід до їх вирішення. Це великий плюс, бо компанія надає можливість для творчості та варіативності в роботі.
Усі співробітники, з якими я мав контакт, були досить доброзичливими та, як на мене, кваліфікованими. Комунікація спочатку була досить зручною. Велике дякую рекрутеру Євгенію, він був професійним та швидким на відповіді, це рідкість. Надавав інформацію про подальші кроки та оновлення.
Однак, що дивно, після всіх співбесід та завірень лігал ліду та СЕО, що ми дуже метчимося та вони обов’язково нададуть фідбек, все обірвалося. Ніякої зворотньої відповіді, нажаль, так і не отримав, незважаючи на наче б то непоганий результат співбесід.
Костянтин, дякуємо за відгук. Дійсно, сталась неприємна помилка з вини рекрутера і нам щиро прикро, що саме так завершилось спілкування з дійсно хорошим кандидатом та людиною, як Ви(
Євгеній вже написав та вибачився перед Вами особисто.
І також хочемо подякувати Вам за слова похвали у бік нашої компанії та наших співробітників) Це дуже важливо для нас.
Ще раз вибачаємось та надіємось, що нам вдасться завершити наше спілкування в гарних професійних відносинах.