7 листопада 2023 11:07
Якщо ви відгукуєтесь на позицію в галактиці, будьте впевнені, вас будуть ігнорувати та навіть ніякого листа не пришлють. Зіштовхувалась з цим багато разів
Юлія, добрий день) Нам дуже шкода, що Ви не отримали відповідь на Ваш відгук на вакансію рекрутера( Зараз попит значно перевищує пропозицію на ринку і, відповідно, ми маємо великий потік відгуків з Job-сайтів на дану вакансію, тому чисто фізично рекрутер могла зробити дану помилку.
Але, не так давно, з
Безперечно, це наша вина, коли людина не отримує фідбеку по своїй кандидатурі. Ми розуміємо важливість саме цього процесу і вже працюємо над цим питанням. На даний момент рекрут відділ бере в роботу нову СРМ, яка дозволить робити автоматичні відповіді на першому етапі відбору на вакансію, а також автоматизує нагадування протягом всього рекрут процесу, щоб кожен отримував відповіді вчасно.
Юлю, Ви, як досвідчений спеціаліст, маєте зрозуміти нас. Рекрутер у нашій коммпанії працює завжди над 3+ нішовими вакансіями з досить великим потоком кандидатів, і разом з цим ми постійно вдосконалюємо наш рекрутинг процес за допомогою різних методик, процесів, платформ.
А Вам ми хочемо подякувати, що звернули увагу саме на цей недолік) тепер розуміємо, над яким питанням нам слід попрацювати глибше та вирішити його.
Вам бажаємо знайти роботу гідну Вашої кандидатури, на якій Ви повністю реалізуєте себе)