Galaktica

Київ, Львів, Одеса, Ларнака (Кіпр)

24 липня 2023 13:32

Serhii Kruhlyi, CPO в Galaktica

Я працюю в компанії Galaktica протягом півроку і насправді отримую задоволення від своєї роботи. Компанія має динамічну та інноваційну атмосферу, де я постійно відчуваю повагу та вдячність за свої досягнення, і це має для мене особливе значення.

Однією з головних переваг роботи в Galaktica є крута команда. Вона складається з професіоналів, які володіють глибокими знаннями та експертизою в своїх галузях. Взаємодія з колегами завжди відкрита і сприяє обміну ідеями та навичками. Я завжди можу розраховувати на підтримку та допомогу своїх колег у вирішенні завдань. Завдяки такій команді, я став активним пропагандистом роботи в Galaktica серед моєї спільноти. З повним переконанням рекомендую приєднатися до нашої команди.

Підтримали:  Natalia Kovalenko

Сергію, особливо приємно чути такі слова від колеги, який прийшов до нас у компанію вже з великим досвідом роботи і багажем знань) Твої слова та дії — це показник того, що ми рухаємось у правильному векторі, маємо чіткий план та абсолютно виправдані амбіції. А наша команда — це потужний двигун нашої компанії, яка притягує до себе такі таланти, як ти Сергію) Круто, що разом❤️