Galaktica

Київ, Львів, Одеса, Ларнака (Кіпр)

28 квітня 2023 19:44

Andrii Nyzhnyk, Lead Back-end Engineer в Flash Payments

Відгукнувся на вакансію Senior NodeJS Developer, зі мною зв’язалася рекрутерка Valeriia Rudenko. Сумарно наші мітинги тривали орієнтовно 2 год (було два мітинги, з урахування технічних питань). Я вважав це плюсом компанії, адже як на мене вони ретельно обирають спеціалістів в команду. Наступним етапом була співбесіда з СТО, тривала більше години. Негативне враження одразу справило те, що її проводили російською мовою(як на мене, краще використовувати українську або англійську мову). Друге негативне враження справило те що рекрутер не зв’язалася зі мною після співбесіди, щоб зорієнтувати про фідбек, запитати враження, тощо. Тиждень по тому я вирішив уточнити про фідбек, повідомлення прочитали та не відповіли. В кінцевому результаті фідбеку немає досі. Враження від компанії двояке, ніби професійні люди, але я не розумію цього ігнору.

Підтримали:  Bohdan Dm Engineer Viktor K

Андрію, дякуємо за ваш відгук, і дякуємо що вже прийняли вибачення особисто від Валерії. На жаль, такі ситуації інколи трапляються в силу людського фактору, але точно не навмисно зі сторони рекрутера. Ми звернули увагу на цей випадок, проаналізовуємо його і зробимо все щоб уникнути подібного в роботі на далі.
Також, ми приймаємо ваше зауваження стосовно технічної співбесіди російською. Тепер всі наші інтерв"юери будуть цікавитись, якою мовою кандидату зручніше говорити, адже ми поважаємо вибір кожного і ні в якому разі не розпалюємо мовне питання, а навпаки вважаємо, що тільки єднання, підтримка та взаємоповага в цьому приведуть нас до перемоги!
Андрію, ми дякуємо вам за зворотній звязок, за позитив стосовно компанії, а також критику, оскільки завдякі ній ми станемо краще!)

Підтримали: Dm Engineer