Galaktica

Київ, Львів, Одеса, Ларнака (Кіпр)

12 квітня 2023 16:26

Tima Tima, CAO в Galaktica

Старожил, прийшов з нульцевим досвідом
Насамперед, хочу відзначити чудову корпоративну культуру. Керівництво створило в компанії дружню та підтримуючу атмосферу, що сприяє зростанню та розвитку кожного співробітника. Мені надавались і надаються всі необхідні інструменти для підвищення наших професійних навичок та поглиблення знань.
Команда IT-фахівців завжди готова допомогти та підтримати, що значно спрощує роботу та сприяє ефективній взаємодії. Я радий, що мені щастить працювати з такими талановитими та досвідченими професіоналами, які готові ділитися своїми знаннями та досвідом.

Також хочеться відзначити прозорість та відкритість комунікації в компанії. Керівництво завжди готове вислухати пропозиції та зворотний зв’язок, а також вживає всіх заходів для покращення якості роботи та задоволення потреб співробітників.

Загалом робота в Галактиці залишила у мене тільки позитивні емоції і стала ракетою в моїй кар’єрі. Я з впевненістю можу рекомендувати цю компанію як чудове місце для роботи та розвитку професійних навичок.

Підтримали:  Natalia Kovalenko

Тіма, стільки приємних слів про нашу компанію! Ти підмітив дійсно ключове в нашій роботі: можливості, підтримку та постійний розвиток.
Дякуємо що ти з нами) Впевнені, Galaktica відкриє та виховає ще не одну зірочку!