G5 Entertainment

Подґоріца (Чорногорія), Єреван (Вірменія), Сан-Франциско (США), Софія (Болгарія), Стокгольм (Швеція), Тбілісі (Грузія), Алмати (Казахстан), Кіпр, Сліма (Мальта), Україна

18 грудня 2022 20:53

Oleg Ripun, QA Engineer в G5 Entertainment

Незабаром буде вже два роки, як я працюю у G5 на позиції QA. Думаю, що я вже вправі залишити відгук))

G5 — це моя перша IT компанія після того, як я вирішив змінити професію. По-перше, я вдячний компанії, що дають можливість проявити себе таким, як я — людям, які вирішили кардинально змінити своє життя і в 30+ років почати освоювати нову професію.

По-друге, мені подобається колектив і загалом робоча атмосфера. Подобається підхід до навчання новачків усередині проектної команди. Завдяки допомозі та підтримці досвідчених колег, думаю, мені вдалося швидко адаптуватися та почати приносити користь. Дуже подобається, що яке б не виникло питання по роботі, колеги завжди прийдуть на допомогу і підкажуть відповідь.

По-третє, по виплаті зарплати можна звіряти календар))

По-четверте, є кар’єрний ріст)) Є розуміння, заради чого треба працювати.

Робота подобається, робота приносить задоволення. Колектив — супер, у кожного можна чомусь повчитися. Я задоволений, що моєю першою IT компанією стала G5.

Ну а що стосується хейту, що піднявся з початку війни. Висловлю свою думку. Якось дивно читати про нібито «проросійську» компанію, коли левова частка співробітників живе і працює в Україні (більше 50% українців із загальної кількості співробітників усіх офісів сумарно). Речі називалися своїми іменами, війна називалася війною. Я вдячний за надані два тижні оплачуваної відпустки та за неочікуваний бонус. Також вдячний за фінансову допомогу для оплати орендованої квартири. Все це допомогло вивезти сім’ю у безпечне місце. Скажу так, мені є з чим порівнювати. І також вдячний за підтримку України в цілому. Від себе та від імені моєї родини — дякую!

Олеже, дякуємо за відгук! Дуже раді працювати разом!