G5 Entertainment

Подґоріца (Чорногорія), Єреван (Вірменія), Сан-Франциско (США), Софія (Болгарія), Стокгольм (Швеція), Тбілісі (Грузія), Алмати (Казахстан), Кіпр, Сліма (Мальта), Україна

13 липня 2022 10:29

Anastasiia Zaperchenko, 2D Animator в G5 Entertainment

Так вийшло, що моє працевлаштування в компанію G5 Entertainment відбулось всього за місяць до початку війни в Україні. Я була приємно вражена, коли у складні часи виявилося, що мій новий роботодавець дійсно підтримує і дбає про своїх працівників. Безпосередньо після початку війни, всім українським співробітникам було надано фінансову підтримку, час на те, щоб переїхати у безпечне місце, а також компенсацію дороги та житла, повязаних із вимушеним релокейтом. Компанія оголосила, що пріоритетною задачею є наша особиста безпека. І не дивлячись на те, що на той час я навіть ще не завершила випробувальний період, уся допомога була мені надана у такому ж обсязі, як й іншим працівникам.
Крім того, що мене вразило, так це рівень підтримки один одного серед колег із моєго харьківського офісу. Навіть як віддалений працівник, я відчула, що працюю із сильними духом, веселими, креативними і просто крутими людьми!
У той же час, крівництво G5 Entertainment дуже опреативно почало працювати у напрямку відкриття нових офісів для релокейту за кордон. Зрозуміло, що для самої компанії відкриття багатьох нових офісів, переоформлення, вищі ставки податків і т.д. це зайві витрати. І я дуже вражена рівнем G5 Entertainment, що забезпечила відкриття аж 5-ти нових офісів, повний юридичний супровід при релокації, організаційну, а також фінансову підтримку працівникам у вигляді різного роду компенсацій.
Що також сподобалось, так це індивідуальний підхід та готовність компанії ідти на зустріч при обранні працівником нового офісу для релокейту, відкритість керівництва до діалогу та швидке прийняття рішень. Для мене це стало показником високої ефективності та якості роботи менеджменту у компанії.
Щодо релокації я пишу з власного досвіду, так як зараз пербуваю в Чорногорії і знаходжуся в процесі оформлення в місцевий офіс.
При цьому хочу відзначити, що мене дуже підтримувала думка про те, що я буду перебувати за кордоном не аби десь, а там, де у мене буде офіційне оформлення (віза і контракт), інформаційна та моральна підтримка компаніі та колег. Це значно знизило рівень стресу при релокації та додало визначеності, яка була мені тоді вкрай необхідна.
Я дійсно вдячна G5 Entertainment і за всю підтримку, і за те, що у важкий час компанія стала для мене втіленням стабільності.
А ще, мені дійсно подобається моя робота тут і професійний розвиток, що я отримала за півроку роботи. Орієнтованість компанії на підвищення скілів спеціалістів мені дуже імпонує. А гарно організовані пайплайни роботи, пропрацьвані інструкції і т.д. гріють душу и бережуть час. Компанію однозначно рекомендую!

Вдячні за такий щирий відгук. Сподіваємось на спільну плідну співпрацю :)