13 грудня 2020 1:18
В Fulcrum я вже 8 місяців, за які встигла кайфонути від роботи, від принципів компанії та від самих людей.
Особисто для мене один із найбільших плюсів Fulcrum — це взаємовідносини в команді та атмосфера всередині. Просто для мене люди і оточення — це ключовий фактор. Так от, я потрапила у Fulcrum заочно під час карантину. Зазвичай влитися в команду онлайн буває не дуже легко. Але не в цьому випадку. Тут я відчула мега підтримку з боку всієї команди, легку та позитивну комунікацію з людьми, котрих ще не бачила.
Ну а коли нарешті потрапила в офіс, то зрозуміла, що то було лише прев’ю.
Що можу зрезюмувати про Fulcrum за ці 8 місяців?
— це молода, амбіційна команда, яка завжди відкрита до всього нового. Ну правда, іноді я в свої 26 розумію, що багато чому ще можу повчитися у моїх молодших колег.
— купа можливостей для навчання і розвитку: й досі не встигла переглянути й
— вільний графік і входження в твоє положення. Класно, що немає чітких годин і ти сам обираєш час, коли тобі зручно працювати. А ще особливо подобається можливість працювати віддалено.
— затишний офіс, де кожен може ходити в капцях, чілити на креслах-мішках і тд.
— простота в спілкуванні і відсутність бюрократії. Якщо щось не так або не подобається, є якісь нові ідеї — ти завжди можеш обговорити це з будь-ким, незалежно від їхньої ролі.